Instagram is één van mijn favoriete social media kanalen. Dé plek waar je je visueel kunt laten inspireren door Instagram gebruikers van over de hele wereld. Foto voor foto. Zoveel leuke accounts om te ontdekken en te volgen op Instagram. Maar wie ga je volgen?
10 inspirerende vrouwen die je moet volgen op Instagram | ARCHANA.NL #instagramtips #instagrammarketing
 
Op Instagram vind ik het leuk om te laten zien wie ik ben, waar ik mee bezig ben en wat mij interesseert. Ook vind ik het interessant om andere vrouwen te volgen en een kijkje te nemen in hun leven. Wat inspireert hen en wat doen zij om hun dromen uit te laten komen.
 

Inspirerende vrouwen die je moet volgen op Instagram

 

Melyssa Griffin

1. @melyssa_griffin | Melyssa Griffin woont met haar vriend in Los Angeles, is ondernemer en startte in 2013 toen ze nog in Japan woonde haar website The Nectar Collective. Melyssa helpt bloggers en ondernemers bij het opstarten van hun bedrijf en deelt via haar website tips & tricks.

 
 

Lauren Hooker

2. @laurenelizhook | Lauren Hooker helpt – via haar website Elle & Company – creatievelingen om van hun passie hun werk te maken. Bij het zien van de afbeeldingen en foto’s die Lauren creëert en gebruikt om te communiceren via haar social media kanalen word ik helemaal blij. Ik krijg extra motivatie om mijn eigen stijl te ontdekken en inspiratie om te blijven doen wat ik doe.


 

Karen Wazen Bakhazi

3. @karenwazenb | Karen Wazen Bakhazi woont met haar man en 3 kinderen in Dubai. Naast fulltime moeder zijn is Karen inmiddels uitgegroeid tot een echte Instagram influencer. Begin 2015 is Karen haar blog Karen’s Choice begonnen om te schrijven over Lifestyle, Fashion, Beauty en Travel. Behalve dat ik stinkend jaloers ben op haar mooie bos haar 🙂 ben ik ook gefascineerd door de verhalen die ze deelt over haar leven in Dubai via Instagram en Snapchat.


 

Justina Blakeney

4. @justinablakeney | Justina Blakeney uit Los Angeles, is designer, blogger en schrijver van haar bestselling boek The New Bohemians. Haar website heet thejungalow.com en ze ontwerpt en verkoopt haar designs zoals behang, sierkussens, plaids en nog veel meer moois voor je interieur, in haar eigen webshop. Justina’s style is zo herkenbaar, met haar passie voor kleur, patronen en planten creëert ze alles wat je nodig hebt voor een bohemian style interieur.


 

Louise Roche

5. @villastyling | Louise Roche uit het Australische Brisbane, Queensland is styliste en fotografe en deelt via Instagram foto’s van haar werk. Louise doet de styling van interieurs en slaapkamers voor diverse bekende merken. Ik kan wel uren blijven scrollen en wegdromen bij haar styling en foto’s.


 

Beth Mobilia

6. @allnewvintage | Beth Mobilia is kunstenaar en designer en woont in New York city. Via haar Instagram feed deelt de getalenteerde Beth foto’s uit haar leven en geweldige interieur foto’s van projecten waar ze mee bezig is. Instagram is een geweldig platform om mensen zoals Beth tegen te komen en te spreken over haar inspirerende werk.


 

Emily Quinton

7. @emilyquinton | Emily Quinton uit London laat mijn dag altijd beginnen met bloemen op Instagram. Emily is fotograaf en schrijver en helpt mensen om mooie foto’s te nemen om zo hun Instagram foto’s nog mooier te maken. Iedere dag een foto met de meest bijzondere kleuren is wat je kunt verwachten wanneer je Emily’s Instagram account gaat volgen.


 

Lauren Bath

8. @laurenepbath | Lauren Bath is in Australië de eerste professionele “Instagrammer”. Haar baan als kok heeft ze opgezegd en nu is Lauren fulltime bezig met haar passie fotografie. Dankzij Instagram is Lauren nu een social media influencer en reist ze de hele wereld over om de mooiste plekjes vast te leggen. Ook heeft ze zich gespecialiseerd in het opzetten van haar eigen Instagram campagnes en weet ze hoe je met merken en andere social influencers kunt samenwerken.  Met Instagram je geld verdienen, wie wilt dat nou niet? Bijzonder om te zien hoe Lauren dat is gelukt.


 

Ashley Graham

9. @theashleygraham | Ashley Graham uit Brooklyn, New York is fotomodel en als éérste plus size model verscheen ze op de cover van Sports Illustrated’s Swimsuit edition in 2015. Ashley is een voorbeeld voor veel vrouwen die ook curvy zijn. Dat kun je wel merken aan het aantal volgers die ze heeft, bijna 2 miljoen!


 

Archana Haarnack

10. @iArchana | Omdat ik helemaal weg ben van Instagram en ik het leuk vind om ook met jou te connecten, deel ik ook mijn eigen Instagram account in deze top 10. Volg mijn Instagram feed en ontdek mijn passie voor interieur en slaapkamers, mijn liefde voor Porto in Portugal en mijn behoefte om bloggers en ondernemers te helpen. Ondertussen probeer ik te ontdekken waar ik nog meer blij van word en wil ik dit graag met je delen. Dus kom gauw eens langs en zeg ook eens gedag via Instagram 🙂


 
Instagram jij ook? Laat via de reacties het linkje achter van jouw Instagram account zodat we jouw foto’s ook kunnen bewonderen. 
 
Wil je starten met Instagram en kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan mijn blogposts met mijn Instagram tips.
 

Vind je dit blogbericht interessant? Volg mij op Pinterest en pin dit voor later!

10 inspirerende vrouwen die je moet volgen op Instagram | ARCHANA.NL #instagramtips #instagrammarketing

 

10 women you should follow on Instagram | ARCHANA.NL #instagramtips #instagrammarketing

 

10 women you should follow on Instagram | ARCHANA.NL #instagramtips #instagrammarketing