Vandaag deel ik met jou eindelijk mijn breaking nieuws! Ik heb afscheid genomen van mijn fulltime baan. Het is nu écht tijd om de volgende stap te nemen. De stap die ik een lange tijd had uitgesteld. Ik weet dat dit is wat ik moet doen en dat dit voor mij de juiste beslissing is.

Klaar voor de volgende stap! | ARCHANA.NL

Al de hele dag sluimert één zin door mijn hoofd: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” (van Pippi Langkous).
Met nog nooit bedoel ik: afscheid nemen van mijn vaste baan om zelfstandig verder te gaan met mijn eigen bedrijf. Met mijn ultieme droombaan. Let’s do this!

 

Klaar voor mijn ultieme droombaan

Het is tijd. Tijd om met je te delen dat ik klaar ben voor de volgende stap. Tijd voor mijn ultieme droombaan. Na een aantal weken van onzeker zijn, geen knopen durven door te hakken, ben ik nu wel zover. Op dit moment voel ik mij een stuk beter dan een paar weken geleden. Een gevoel van opluchting en blijheid. Een mooi moment om mijn breaking nieuws met je te delen.

 

Bloggen om mijn verhalen te delen

In 2005 ben ik begonnen met bloggen. Vol passie en enthousiasme schreef en deelde ik mijn verhalen met iedereen die het wilde lezen. Met de komst van social media en alle online mogelijkheden was ik niet meer te stoppen. Mijn fascinatie voor de online wereld steeg en mijn activiteiten online ook. Een paar jaar later besloot ik dat het tijd was om mijn kennis over bloggen en social media op mijn website te delen.

 

Mensen tekstueel en visueel inspireren

Dat moest en wilde ik doen. Mensen inspireren en helpen om zelf blogs te schrijven. Er kwam nog zoveel meer bij kijken. Ik had het mij allemaal eigen gemaakt. Met de komst van Pinterest in 2010 werd de online wereld visueler. Ook daar ging ik in mee. Mensen visueel inspireren. Beeld voor beeld. Ik wist toen al dat dit is wat ik wil doen.

 

Van hobby naar droombaan

Hoe leuk is het als je van je hobby je werk maakt. Dat je betaald wordt om te doen wat je leuk vindt. De hele dag bloggen en berichten bedenken voor social media. Ja, ik was één van de mensen die het voor elkaar kreeg om van een hobby een droombaan te maken. Met mijn enthousiasme maakte ik ook anderen enthousiast. Voor ik het wist kreeg ik aanvragen om blogs te schrijven of om ander online werk te doen.

Niet veel later schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Yes! Nu ging ik écht aan de slag en startte ik mijn eigen bedrijf.

 

Van droombaan naar ultieme droombaan

Een aantal mensen in mijn omgeving dacht dat ik al als zelfstandig ondernemer werkte. Dit was nog niet het geval. Naast mijn fulltime baan voor verschillende werkgevers was ik in mijn eigen tijd bezig met de groei van mijn eigen bedrijf. Met het geven van Pinterest en Social Media trainingen en het beheren van deze accounts voor mijn klanten, kreeg ik het steeds drukker.

De afgelopen maanden begon het steeds meer te kriebelen. Ik wil meer doen. Creatiever zijn. Meer mensen helpen en niet alleen door een blog te schrijven met mijn social media tips. Knopen doorhakken, ik ben daar gewoon niet goed in. Ik wist wel dat er iets moest gebeuren anders gebeurde er niets.

 

Klaar voor de volgende stap!

Vandaag deel ik met jou eindelijk mijn breaking nieuws! Ik heb afscheid genomen van mijn fulltime baan. Het is nu écht tijd om de volgende stap te nemen. De stap die ik een lange tijd had uitgesteld. Ik weet dat dit is wat ik moet doen en dat dit voor mij de juiste beslissing is.

 

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan - Pippi Langkous | ARCHANA.NL #quote

 

Pinterest Marketing voor (online) ondernemers

Nu is er ruimte om mijn werk te verspreiden. Trainingen hoef ik niet meer alleen op vrijdag te geven (dat was tot nu toe mijn vrije dag). Dit geeft nu al zoveel lucht en ruimte. Hoe fijn is dat?!

Het geven van Pinterest Trainingen is waar ik mij volledig op ga storten. Nu helemaal voor mijzelf en mijn eigen bedrijf. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kijk er al naar uit om nog veel meer mensen enthousiast te maken over Pinterest.

 

Als Pinterest Expert help ik jou met het vergroten van je bereik, traffic en verkoop

Wil je meer weten over wie ik ben, lees dan mijn Over Archana pagina. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je nu écht starten met Pinterest en social media? Neem dan contact met mij op want ik kan niet wachten om mijn kennis met je te delen zodat jij net zo enthousiast bent als ik ;-)

Binnenkort een kop koffie of even bellen?

 

Klaar voor de volgende stap! | ARCHANA.NL