Deze maand is het precies één jaar geleden dat ik de beslissing nam om na 12 jaar Uden terug te verhuizen naar Vlaardingen. Inmiddels is de verhuizing achter de rug en woon ik fijn midden in het centrum van Vlaardingen. Hoe het verder gaat en wat mijn plannen zijn lees je in deze mini update!

Weer terug in Vlaardingen! een update over wonen, werken en beleven | ARCHANA.NL #vlaardingen

Als je mij volgt op mijn social media kanalen dan heb je waarschijnlijk mijn berichten gezien waarin ik vertel over Vlaardingen. 12 jaar geleden verhuisde ik van Zuid-Holland naar Uden in de provincie Noord-Brabant. Familie en vrienden achtergelaten en klaar voor een nieuw leven.

Met veel plezier heb ik in Uden gewoond en gewerkt maar dan komt een tijd dat je een keuze maakt. Bij mij was dat dus een jaar geleden. Ik besefte dat ik weer dichter bij mijn familie wil wonen. Ik kan het zelf bijna niet geloven maar het is mij gelukt en dat binnen één jaar!

 

Wonen in Vlaardingen

Vlaardingen is een stad en gemeente aan de Nieuwe Maas in het Rijnmondgebied. Vlaardingen staat ook wel bekend als dé Haringstad van Nederland. Wanneer je wandelt van het centrum naar de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven dan zie je dat Vlaardingen een visserijverleden heeft.
Ik heb altijd met veel plezier in Vlaardingen gewoond.

Wat mij zo aantrok, nog steeds eigenlijk, is dat Vlaardingen geen grote stad is net als Rotterdam, Amsterdam of ‘s-Hertogenbosch. Als ik aan Vlaardingen denk dan heb ik meer het dorpsgevoel, iedereen kent iedereen, er is veel groen en het is er gemoedelijk.

Na 12 jaar wonen in Uden is het fijn om weer terug te zijn in Vlaardingen. Voor mij is het puur sentiment. Want hoe leuk is het om alles en iedereen weer opnieuw te leren kennen. Dat is ook één van de redenen dat ik gestart ben met Beleven in Vlaardingen.

 

Werken in Vlaardingen

Na verhuizen naar Vlaardingen en wonen in Vlaardingen moet er ook gewerkt worden 😉 Graag wil ik de kennis en ervaring die ik de afgelopen twaalf jaar in Uden heb opgedaan, delen in en met Vlaardingen/Vlaardingers. Mijn missie is nog steeds om mensen te helpen met social media en bloggen.

 

Connecten met bloggers en ondernemers

Dat vind ik het leukste aan mijn werk en online activiteiten. Online kennis maken met bloggers en ondernemers en daarna offline ontmoeten en inspireren. Dus woon je in Vlaardingen of in de omgeving en vind je het leuk om andere bloggers en ondernemers te ontmoeten? Stuur mij een berichtje en laat mij weten dat je interesse hebt.

 

Beleven in Vlaardingen

Omdat er zoveel te zien en te beleven is in Vlaardingen, heb ik Beleven in Vlaardingen opgericht. Een platform/community waar ik de mooiste en fijnste hotspots van Vlaardingen deel. Mensen kunnen hun eigen Vlaardingen beleving delen op social media met #beleveninvlaardingen

Ook staat een website op de planning, daar wordt achter de schermen nog hard aan gewerkt. Vlaardingen beleven op social media kan alvast via Facebook en Instagram.

Zo zeg, volgens mij ben je nu helemaal up to date! Bedankt voor het lezen!
Leuk als je onder dit bericht een reactie achterlaat en met mij deelt wat jouw laatste update is 🙂

 

Weer terug in Vlaardingen! een update over wonen, werken en beleven | ARCHANA.NL #vlaardingen