De kogel is door de kerk en knopen zijn eindelijk doorgehakt. Ik ga het doen! Terug verhuizen van Uden naar Vlaardingen! Ik wil het niet langer geheim houden, dus iedereen mag het weten. Dichter bij mijn familie wonen en Vlaardingen opnieuw ontdekken. Ik ben er klaar voor!
Terug verhuizen van Uden naar Vlaardingen, ik ga het doen! | ARCHANA.NL
In augustus 2005 ben ik verhuisd van Vlaardingen naar Uden. Van de Randstad naar Brabant. Verhuizen naar een stad waar ik nog niet eerder ben geweest, was voor mij een groot avontuur. Nu bijna 12 jaar later, is Uden “mijn stadje” en woon en werk ik er met veel plezier.
 

“Everything happens for a reason”

Het moment dat ik deze beslissing nam weet ik maar al te goed. Ik ben niet iemand die makkelijk knopen doorhakt of goed tegen verandering kan. Soms gebeuren er dingen in je leven, dingen die je niet kunt blijven negeren. Als het even niet gaat zoals je wilt dat het gaat, dan wordt het tijd dat je naar je lichaam luistert en je hart gaat volgen.
 

“Do more of what makes you happy”

Als je het om wat voor reden dan ook niet meer naar je zin hebt of niet meer kunt doen wat je het liefst doet, dan is het tijd om verder te gaan. In mijn geval en op dit moment van mijn leven, wil ik dichter bij mijn familie wonen. Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik in Vlaardingen gewoond. Vaak genoeg heb ik teruggedacht aan vroeger, aan Vlaardingen. Hoe het was en hoe het niet meer zal zijn.
Het maakt mij niet meer uit. De beslissing is genomen. Ik wil terug verhuizen naar Vlaardingen!
 

“Find joy in the journey”

De éérste stap is gezet. De beslissing is genomen. Nu op naar de volgende stap. Op zoek naar een andere baan en een andere woning in Vlaardingen. Mijn hoofd maakt overuren maar op een positieve manier. Ik weet wat mij te doen staat. Niet teveel nadenken maar aan de slag met mijn nieuwe uitdaging!
 

“Work is not really work because I love what I do”

Dit blogbericht is niet alleen bedoeld om mijn hart te luchten maar ook een manier om mijzelf en mijn diensten onder de aandacht te brengen bij ondernemers in Vlaardingen en omstreken. Mijn hobby is mijn werk en mijn werk is mijn hobby.
Ik ben er klaar voor om ondernemers in Vlaardingen te helpen hun online zichtbaarheid te vergroten met Bloggen + Social Media. Tijdens een training mijn kennis en ervaringen delen op het gebied van Bloggen, Pinterest, Instagram en andere social media kanalen.
Ik zie het al helemaal voor me: Blogger in the City avonden organiseren in Vlaardingen voor bloggers en ondernemers in de regio 🙂
 

“This must be the place”

Terug verhuizen naar Vlaardingen betekent ook op zoek naar een andere woning. Oh no, waar begin ik aan? 😉 Mijn comfy appartement achterlaten en in een andere stad van een nieuw huis een thuis maken. Als ik heel eerlijk ben kan ik niet wachten om aan het volgende hoofdstuk in mijn leven te beginnen.
Heb je ideeën of tips voor een huurwoning in Vlaardingen? Neem dan contact met mij op.
Terug verhuizen van Uden naar Vlaardingen, ik ga het doen! | ARCHANA.NL
Er is geen twijfel.
Mijn beslissing is genomen.
De stress moet weg.
Ik ga mijn hart volgen.
Ik wil naar huis 🙂
liefs, Archana | ARCHANA.NL
 
QUOTE | "Everything happens for a reason" | ARCHANA.NL
QUOTE | "Do more of what makes you happy" | ARCHANA.NL
QUOTE | "Find joy in the journey" | ARCHANA.NL
QUOTE | "Work is not really work because I love what I do" | ARCHANA.NL
QUOTE | "This must be the place" | ARCHANA.NL