Mijn zakelijke doelen en diensten zijn gewijzigd. Mensen helpen met Pinterest marketing en advies is waar ik mij volledig op focus. Pinterest zakelijk inzettten voor een groter bereik, meer kliks naar je website en meer verkoop, is waar ik mensen bij help. Door het geven van Pinterest trainingen en Pinterest masterclasses ga ik iedereen helemaal wild maken van Pinterest!

Waarom ik mijn zakelijke doelen en diensten wijzig | ARCHANA.NL #pinterest #pinterestmarketing

Anderhalf jaar geleden besloot ik het roer om te gooien. Ik ben terug verhuisd van Uden naar Vlaardingen en ik heb midden in het centrum een appartement gekocht. Het afgelopen half jaar stap voor stap mijn draai proberen te vinden. Op persoonlijk én zakelijk vlak. Het is niet altijd even makkelijk geweest.

De afgelopen periode besteedde ik veel tijd aan het plannen, schrijven en wijzigen van mijn diensten en doelen. Voorop staat nog steeds dat ik doe wat ik leuk vindt om te doen. Mij niet laat beinvloeden door anderen of wat mensen van mij verwachten of denken.

 

Meer schrappen voor meer focus

Toen ik in 2005 startte met bloggen was ik een compleet ander mens. In de jaren die volgden heb ik veel geleerd op het gebied van bloggen en social media. Schrijven vind ik nog steeds leuk om te doen maar er is nog zoveel meer leuks om te doen. Hoe bepaal ik de juiste combinatie en wat ga ik doen?

Ik heb tientallen mensen gesproken, advies gevraagd, tientallen video’s bekeken en naar nog meer podcasts geluisterd voor inspiratie.
Om mijn doelen te bereiken, is het belangrijk deze op papier te zetten. Zodat het niet alleen duidelijk is voor mijzelf maar ook voor de mensen in mijn netwerk en voor mijn (toekomstige) klanten. Meer focus door een aantal dingen te schrappen.

 

Zakelijke doelen

1. Mensen helpen met Pinterest

Ja, ik geloof nog steeds in Pinterest. Het verbaast mij dat veel ondernemers nog niet actief zijn met Pinterest. Voor mij de mooie uitdaging mijn enthousiasme voor deze visuele zoekmachine met zoveel mogelijk mensen te delen.

Als je Pinterest op de juiste manier zakelijk inzet voor je bedrijf, levert het je meer bekendheid, een groter bereik, extra bezoekers op je website en meer verkoop op. Hoe je dit voor elkaar krijgt, leg ik graag uit aan mensen die willen starten met Pinterest of hun Pinterest skills willen verbeteren.

Hiervoor maak ik actief gebruik van mijn social media kanalen en ga ik meer trainingen geven en tips delen via
• mijn Pinterest Trainingen
• mijn blogs over Pinterest
• mijn Pinterest account
• mijn Instagram account @iArchana

 

2. Mensen helpen succesvol gebruik te maken van Pinterest

Om succesvol te zijn met Pinterest, is het belangrijk dat je optimaal gebruik maakt van je website en alle zakelijke mogelijkheden met Pinterest. Met mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, help ik mensen graag om net even anders te denken.

Waarom interactie online net zo belangrijk is als offline. Dat je, zolang je er open voor staat, veel meer kan bereiken, je netwerk vergroot, meer bezoekers op je website krijgt, meer volgers op je social media kanalen en uiteindelijk extra verkoop en/of bezoekers in je winkel.

 

3. Uitkijken naar andere manieren om te communiceren

De laatste tijd denk ik na over andere manieren om te communiceren. Andere manieren om mensen te bereiken en inspireren om uiteindelijk over te gaan tot actie. Voor de hand liggende manieren zijn video en podcast. Ik weet niet of het iets is voor mij en of ik mij daar prettig bij voel maar dat ga ik de komende tijd uitzoeken. Wordt vervolgd 😉

 

Diensten

Focus is 100% op Pinterest. Mensen helpen met Pinterest marketing & advies voor een groter bereik, meer kliks naar je website en meer verkoop.
Dat doe ik door het geven van Pinterest Trainingen en het beheren van een aantal Pinterest accounts voor mijn klanten.

Wil je aan de slag met Pinterest en kun je daar hulp bij gebruiken? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Let’s connect

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Volg mij op Instagram en Pinterest. Ik vind het leuk om van je te horen en ik ben benieuwd welke stappen jij zet om je bedrijf te laten groeien met Pinterest.

 

Waarom ik mijn zakelijke doelen en diensten wijzig | ARCHANA.NL #pinterest #pinterestmarketing