PINTEREST ACCOUNT OPSCHONEN

Ben je niet tevreden met je Pinterest account en denk je dat je er veel meer uit kunt halen als je profiel optimaal is ingericht door een Pinterest expert?

Laat Archana je helpen en je account op alle belangrijke onderdelen checken. Met een optimaal ingericht (SEO) bedrijfsaccount trek je de aandacht van mensen die op zoek zijn naar jouw aanbod, diensten of producten.

Bespaar tijd om uit te vogelen welke borden wel en niet passen bij je bedrijf en hoe je borden optimaal inricht zodat je met trots je Pinterest account kunt delen in je nieuwsbrief en op social media.

Als je ervoor kiest je Pinterest profiel door Archana te laten opschonen dan zorg ik voor:

  • Je profiel omzetten naar een Pinterest bedrijfsaccount (indien nodig).
  • Inschakelen van Rich Pins (indien nodig).
  • Optimaliseren van je profiel en profielomschrijving.
  • Optimaliseren van je Pinterest borden (bordnamen, beschrijvingen en relevante categorieën).
  • Organiseren van je borden en bordomslagen toevoegen die passen bij jouw stijl (niet op maat gemaakt bordomslagen maar met geweldige foto’s die passen bij jouw merk).

Prijzen vanaf € 700,- excl. btw

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Niet tevreden met je Pinterest profiel? Geef je profiel een boost en laat deze opschonen door Pinterest Expert Archana Haarnack - ARCHANA.NL #pinterestmarketing #pinterest
VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOON
WEBSITE URL
PINTEREST URL

Hoe heb je ARCHANA.NL gevonden?

ONDERWERP

HOE KAN IK JE HELPEN?

Over Pinterest

Pinterest

Miljoenen mensen gebruiken dagelijks Pinterest om ideeën te vinden over allerlei onderwerpen. Pinterest is een visuele zoekmachine waar je naar toe gaat om inspiratie op te doen. Inspiratie voor een volgende aankoop, een nieuw interieur, een zonnige vakantie of een heerlijk vegetarisch recept.

Voor ondernemers zoals jij dé kans om je producten en diensten onder de aandacht te brengen bij je ideale klanten.

Over Archana

Archana Haarnack | ARCHANA.NL

Hi, ik ben Archana Haarnack en mijn grootste passie is het helpen van ondernemers en bedrijven met het opzetten en bepalen van hun Pinterest strategie. Een van de dingen waar ik ontzettend blij van wordt en enthousiast over ben, dan is dat het geven van uitleg over hoe je Pinterest Marketing inzet voor je bedrijf en website.

Zodra ondernemers eenmaal doorhebben hoe je zakelijk gebruik maakt van Pinterest en wat het je oplevert als je actief je account beheert, dan gaat er een nieuwe wereld voor ze open. Als ik naar hun gezichten kijk als de knop om is, dan krijg ik daar een boost energie van en krijg ik spontaan nog meer ingevingen hoe zij Pinterest optimaal kunnen inzetten voor hun bedrijf.

Als één van de eerste Pinterest gebruikers en influencers in Nederland is mijn grootste passie het helpen van ondernemers met het zakelijk inzetten van Pinterest voor hun bedrijf.

Tijdens mijn Pinterest Training deel ik mijn strategie zodat jij je bereik vergroot en meer bezoekers krijgt op je website. Ik werkte ruim 14 jaar als blogger en social media manager in de interieur- en beddenbranche. Tegenwoordig help ik bedrijven en merken zakelijk gebruik te maken van Pinterest voor meer traffic op hun website, webshop en in de winkel.