ARCHANA.NL is een full-service Pinterest marketing bureau dat diverse diensten biedt aan content creators, ondernemers en eigenaren van (online) winkels, marketing managers & medewerkers, digital & online marketeers, bloggers en andere online professionals.

Ik leer content creators, ondernemers en eigenaren van (online) winkels hoe ze optimaal, stap voor stap hun Pinterest account opzetten en succesvol beheren voor extra traffic op hun website.

Meld je gratis aan en praat mee over Pinterest

Deze groep op Facebook is opgezet om ondernemers te helpen met Pinterest en het bespreken van onderstaande onderwerpen:

• Pinterest strategieën
• Pinterest resultaten
• Pinterest do’s & don’ts
• Laatste Pinterest nieuws

Pinterest

Huisregels

1. PROMOTIE IS NIET TOEGESTAAN IN EEN BERICHT OF REACTIE
Deze groep is niet bedoeld om je blogpost, website, webshop of diensten te promoten. Promoten van je blog of website kan wel in een post die door de beheerder is aangemaakt. Promoties en niet relevante berichten worden zonder waarschuwing verwijderd. Deze groep is bedoeld om mensen te helpen met Pinterest en niet om te spammen.

2. WEES BEHULPZAAM
Wanneer iemand een vraag post en jij weet het antwoord, voel je vrij om te reageren. We zijn hier om elkaar te helpen.

3. STA OPEN VOOR ANDEREN
Maak kennis met andere bloggers en ondernemers, reageer op vragen en antwoorden en wees aardig, positief en behulpzaam. Let’s connect and chat!

Heb je vragen of een probleem? Stuur je email naar info@archana.nl en vermeld “Pinterest strategie groep Nederland” als onderwerp.

Happy pinning!

PINTEREST STRATEGIE GROEP NEDERLAND

Pinterest Strategie Groep Nederland is voor ondernemers die willen praten over hun Pinterest strategie, meer traffic willen op hun website en op de hoogte willen blijven over Pinterest en Pinterest in Nederland.

Als je succes wilt met Pinterest en daarover met andere bloggers en ondernemers wilt praten, meld je dan direct aan.

Hi, ik ben Archana

ARCHANA HAARNACKPinterest Expert
Ik geef Pinterest training, help ondernemers met het bepalen van hun Pinterest strategie en ik neem het beheren van je Pinterest account compleet uit handen. Wil je weten of Pinterest ook iets is voor jouw bedrijf? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Pinterest

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met Pinterest?

Let’s connect

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van mijn werk als zelfstandig ondernemer. Ook deel ik regelmatig Pinterest tips en nieuws. Let’s connect en zorg dat je niets mist. Leuk om wat van je te horen!