Door mijn werk kom ik veel interessante en inspirerende mensen tegen in Nederland en in het buitenland. Bijzondere mensen die mijn pad hebben gekruist en die ik bewonder om hun passie, gedrevenheid en enthousiasme. Nieuwsgierig als ik ben, wil ik uiteraard nog veel meer weten. Het is weer tijd voor een interview! Dit keer met Maarten van den Hoogen.

INTERVIEW | Maarten van den Hoogen - Eigenaar HOOG.design | Helmond | ARCHANA.NL #interview

Graag stel ik mijn vaste vragen in een interview aan interessante en ondernemende mensen. Hoe zijn ze begonnen, wat doen ze en waarom doen ze wat ze doen. Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en ben je net zo nieuwsgierig als ik? Lees dan snel verder en wie weet heb je nieuwe inspiratie om jouw dromen om te zetten in een bedrijf of website.

 

Maarten van den Hoogen

Weet je wat ik nou zo leuk vindt aan ondernemende mensen? Behalve dat ze creatief zijn en weten wat ze willen, staan ze ook open om nieuwe mensen te ontmoeten. Online en offline. Een boel mensen komen voorbij maar er zijn een paar die blijven hangen. Vooral als je gezamenlijke interesses hebt, dan ben ik nieuwsgierig. Zo raakte ik in contact met Maarten van den Hoogen. Maarten is eigenaar van HOOG.design een platform en website voor exclusieve woon- en tuininspiratie. Wanneer het over interieur gaat en de website er ook nog eens gelikt uit ziet, dan ben ik verkocht.

 

Interview Maarten van den Hoogen

Dus tijd voor een interview met de eigenaar en bedenker van HOOG.design. Wie is Maarten en wat doet hij iedere dag om andere mensen te inspireren? Maarten heeft een veelzijdige en leuke baan. Met zijn website inspireert Maarten en zijn team iedere dag een boel mensen op het gebied van exclusieve woon- en tuininspiratie.

 

Wanneer dacht je dat dit is wat je wil gaan doen?

Maarten: HOOG.design is nu 1,5 jaar online na een voorbereidingsperiode van een half jaar en veel lobbyen met potentiële partners en architecten. Het idee is ontstaan uit de ergernis van vrienden en kennissen. Bladen bieden beperkt inspiratie en op internet zie je door de bomen het bos niet meer. Met HOOG.design hebben we een rustpunt gecreëerd op het internet voor de consument die op zoek is naar exclusieve wooninspiratie. Door op onze website de partners te vermelden die de projecten hebben gerealiseerd, is HOOG.design de Michelin Gids op het gebied van exclusief wonen. Alleen de meest vooraanstaande bedrijven krijgen een plek op HOOG.design

 

Wie of wat inspireert jou om iedere dag met passie en enthousiasme je werk te doen?

Maarten: Met HOOG.design hebben we één duidelijk doel voor ogen: de beste worden, zijn en blijven op gebied van online exclusieve wooninspiratie. Binnen nu en twee jaar kan niemand meer om HOOG.design heen die op internet op zoek is naar exclusieve wooninspiratie.

 

Na een dag hard werken is het fijn om thuis te zijn. Wat maakt jouw huis een thuis?

Maarten: Na een dag hard werken vind ik het heerlijk om in de keuken bezig te zijn met koken en alles op smaak te brengen. Ook de kleuter keuken van mijn dochter maakt de lekkerste gerechten en dat is voor mij echt thuis komen.

 

Is er iets waar je echt niet zonder kunt in huis?

Maarten: WiFi en MacBook

 

Wat doe je het liefst wanneer je niet aan het werk bent?

Maarten: Op internet zoeken naar artikelen over online marketing (hobby), genieten met het gezin, uitgebreid koken, borrelavonden met vrienden en uiteten.

 

Heb je tot slot nog een tip voor mensen die ook willen ondernemen? Mensen die een passie hebben en gemotiveerd zijn maar niet goed weten hoe en waar ze moeten beginnen?

Maarten: Maak voor je zelf een start in je hoofd, vanaf dat moment ga je ondernemen in je hoofd en op papier tot de daadwerkelijke start. Denk niet dat dingen vanzelf komen, het is echt topsport en je hebt doorzettingsvermogen nodig. Als ik iets in mijn hoofd heb gebeurt het ook omdat ik er helemaal voor ga. Blijf niet te lang hangen in je ondernemingsplan maar schets wel voor jezelf een toekomstbeeld van de komende drie maanden en van het gehele jaar. Als je het gevoel hebt dat je controle verliest heb je hier de rode draad met de koers die je wil varen en kan je ten alle tijden bijsturen.

 

Maarten, bedankt voor dit interview! Bijzonder om te lezen hoe je bent gestart met HOOG.design en ik ben benieuwd naar alles wat nog gaat komen. Veel succes met alles en ik hoop dat je nog veel mensen gaat inspireren met je werk en website. Ik blijf je volgen!

 

Let’s connect!

Wil je meer weten over Maarten van den Hoogen en HOOG.design?

Volg HOOG.design online: website | facebook | instagram | pinterest

 

INTERVIEW | Maarten van den Hoogen - Eigenaar HOOG.design | Helmond | ARCHANA.NL #interview