Mijn missie

Ik leer content creators, ondernemers en eigenaren van (online) winkels hoe ze optimaal, stap voor stap hun Pinterest account opzetten en succesvol beheren voor extra traffic op hun website.

Wanneer ik uitleg geef over Pinterest Marketing tijdens mijn Pinterest trainingen, dan doe ik dit op een duidelijke en eenvoudig uitvoerbare manier zodat ondernemers zelfverzekerd en succesvol gebruik maken van Pinterest.

Archana ♥ Pinterest

Als één van de eerste Pinterest gebruikers en influencers in Nederland maakte ik in 2010 mijn Pinterest account aan. Pinterest was nieuw. Spannend. Leuk en bijzonder.

Voor ik het wist was ik dagelijks actief op Pinterest. Voornamelijk met het verzamelen van interieur inspiratie. Ik verzamelde mooie interieur- en slaapkamer foto’s op verschillende borden op mijn Pinterest account.

Mensen bewaarden beelden vanaf mijn website (ik was toen interieurblogger) op hun account en vanaf Pinterest klikten mensen door naar mijn blogs. Toen ik zag dat mijn bezoekersaantallen stegen, werd ik helemaal enthousiast.

• 116.000+ mensen volgen mijn Pinterest account.
• 1.6 miljoen mensen zien maandelijks mijn pins.
• 93.000 mensen zijn maandelijks betrokken.
• Vermelding in top 5 Nederlandse Pinfluencers.

Sindsdien heb ik Pinterest omarmt en is het mijn meest favoriete website.

Hi, ik ben Archana

ARCHANA HAARNACKPinterest Expert
Ik geef Pinterest training, help ondernemers met het bepalen van hun Pinterest strategie en ik neem het beheren van je Pinterest account compleet uit handen. Wil je weten of Pinterest ook iets is voor jouw bedrijf? Stuur mij een bericht en ik neem contact met je op.

Pinterest

Ben je klaar om je bedrijf te laten groeien met Pinterest?

Ja, ik ben er klaar voor!

Mijn Pinterest strategie

Mijn Pinterest training en diensten zijn ontwikkeld en gebaseerd op mijn persoonlijke ervaring door op een organische manier mijn bereik en traffic te vergroten.

Pinterest ging online in 2010 en vanaf dat moment begon mijn Pinterest avontuur. Ik pinde alles wat ik leuk en interessant vond op mijn Pinterest borden. Niet alleen het aantal pins groeide in een rap tempo maar ook het aantal volgers en mijn enthousiasme.

Ik las alles wat ik tegenkwam over Pinterest; blogs, artikelen, nieuwsberichten en tips van andere Pinterest gebruikers.

Toen ik zag dat ik via Pinterest extra bezoekers op mijn website kreeg (ik blogde toen over interieur- en slaapkamers) kreeg ik een andere kijk op bloggen. Door de komst van Pinterest voegde ik grotere "Pinterest vriendelijke" beelden toe in mijn blogberichten.

De beelden in mijn blogs bewaarde ik op mijn Pinterest account en deelde ik via mijn social media kanalen. Door Pinterest, social media en het toepassen van visuele marketing groeide mijn blog, maakte ik kennis met andere bloggers en ondernemers en kreeg ik uitnodigingen voor leuke events en samenwerkingen. Ook gaf ik presentaties en deelde ik mijn Pinterest verhaal en strategie.

Mijn enthousiasme en passie voor Pinterest en social media heeft mij gebracht waar ik nu ben. Als Pinterest marketing bureau help ik ondernemers met het zakelijk inzetten van Pinterest.

Als Pinterest expert help ik jou met het vergroten van je bereik op Pinterest zodat je meer traffic krijgt op je website.

Let's connect

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van mijn werk als zelfstandig ondernemer. Ook deel ik regelmatig Pinterest tips en nieuws. Let's connect en zorg dat je niets mist. Leuk om wat van je te horen!

PINTEREST STRATEGIE GROEP NEDERLAND

Pinterest Strategie Groep Nederland is voor ondernemers die willen praten over hun Pinterest strategie, meer traffic willen op hun website en op de hoogte willen blijven over Pinterest en Pinterest in Nederland.

Wil je ook succes met Pinterest en daarover praten met andere ondernemers? Meld je aan voor gratis toegang.

MELD JE HIER AAN