Mijn missie

Ik leer content creators, ondernemers en eigenaren van (online) winkels hoe ze optimaal, stap voor stap hun Pinterest account opzetten en succesvol beheren voor extra traffic op hun website.

Wanneer ik uitleg geef over Pinterest Marketing tijdens mijn Pinterest trainingen, dan doe ik dit op een duidelijke en eenvoudig uitvoerbare manier zodat ondernemers zelfverzekerd en succesvol gebruik maken van Pinterest.

Archana ♥ Pinterest

Als één van de eerste Pinterest gebruikers en influencers in Nederland maakte ik in 2010 mijn Pinterest account aan. Pinterest was nieuw. Spannend. Leuk en bijzonder.

Voor ik het wist was ik dagelijks actief op Pinterest. Voornamelijk met het verzamelen van interieur inspiratie. Ik verzamelde mooie interieur- en slaapkamer foto’s op verschillende borden op mijn Pinterest account.

Mensen bewaarden beelden vanaf mijn website (ik was toen interieurblogger) op hun account en vanaf Pinterest klikten mensen door naar mijn blogs. Toen ik zag dat mijn bezoekersaantallen stegen, werd ik helemaal enthousiast.

• 116.000+ mensen volgen mijn Pinterest account.
• 1.6 miljoen mensen zien maandelijks mijn pins.
• 93.000 mensen zijn maandelijks betrokken.
• Vermelding in top 5 Nederlandse Pinfluencers.

Sindsdien heb ik Pinterest omarmt en is het mijn meest favoriete website.

Hi, ik ben Archana