Renata Hilberts

– Over Pinterest Masterclass –

“Veel input en gelijk duidelijke uitleg over Pinterest. Gelijktijdig is het ook zoveel dat je soms niet weet wat je moet gaan doen. Je geeft veel waarde en deelt veel informatie. Je laat ons veel doen waardoor we zelf dingen kunnen ervaren.”

Renata Hilberts, Vi@Service
Inge Ruijs

– Over Pinterest Masterclass –

“Interactieve Pinterest masterclass waar je op verschillende ‘niveaus’ kunt instappen. Praktische tips & tricks om te komen tot een Pinterest strategie. Door direct op je eigen account aan de slag te gaan kun je concrete vragen stellen en stappen in de praktijk brengen.”

Inge Ruijs, Tegelgroep Nederland
Yvonne Beekenkamp

– Over Pinterest Masterclass –

“Ik dacht dat ik al veel van Pinterest wist maar niets was minder waar. Met handige tips, duidelijke presentatie en weetjes ga ik met een vol hoofd met ideeën naar huis.”

Yvonne Beekenkamp, PuurSuzanne.nl
Lindsey Bais

– Over Pinterest Masterclass –

“Een fijne inspirerende dag met veel bruikbare informatie!.”

Lindsey Bais, Myrthe Regelt Het
Natasja Driessen

– Over Pinterest Training –

“De Pinterest training was erg leuk! Ik heb veel geleerd en Archana weet elke vraag goed te beantwoorden. Ze helpt met de dingen die jij wil leren dus het is erg persoonlijk. Top!”

Natasja Driessen, Home Comfort Press
Stéfanie van Wijk

– Over Pinterest Training –

“Super bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste Pinterest training! Ik heb veel geleerd over het zakelijk inzetten van Pinterest – van begin tot eind – en dat in slechts 4 uurtjes. Ik heb veel zin om er actief mee aan de slag te gaan en denk dat het ons veel kan brengen. thanks! PS: Bedankt voor de lekkere ijzerkoekjes! :-)”

Stéfanie van Wijk, ESSENZA HOME
Anne Linde Jerovsek

– Over Pinterest Training –

“Fijne training, duidelijk en je enthousiasme was erg aanstekelijk! Als een van de eerste Pinterest gebruikers (in Nederland) heb je veel know how en handige tips. Hartstikke bedankt voor de training en de lekkere ijzerkoekjes!”

Anne Linde Jerovsek, ESSENZA HOME
Yolanda Burger

– Over Pinterest Training –

“Pinterest gebruikte ik alleen als leuke inspiratiebron, als visuele zoekmachine. Als inspiratiebron voor het zoeken naar leuke kindertraktaties. Totdat ik veel gerichter ging zoeken op kernwoorden en hashtags: bloggen, content, marketing, social media, ondernemen, e.d. Dan komt er een bulk met resultaten tevoorschijn die je in Google niet zo snel vindt.”

Lees verder >>

Yolanda Burger, Succesvol-Bloggen.nl
Jaap van Bree

– Over Pinterest Training –

“Sinds vorig jaar zomer ben ik voor het bedrijf waar ik werk, Bree’s New World, actiever gebruik gaan maken van Pinterest, omdat ik in Google Analytics zag dat er zo nu en dan wel eens wat bezoekers op onze website terecht kwamen via Pinterest.”

Lees verder >>

Jaap van Bree, Bree's New World
Stefan Gerritse

– Over Pinterest en Instagram Training –

Als je opzoek bent naar een specialist voor bloggen en social media. Dan ben je bij Archana op het juiste adres!!! Ze heeft mij erg geholpen met haar specialisme Pinterest en Instagram! Bedankt voor je hulp, advies en tips!”

Stefan Gerritse, Grafisch Ontwerpbureau Stefan Gerritse
Bregje Boer

– Over Website Scan –

Archana heeft mij geholpen met een review van mijn website. Haar heldere uitleg en eerlijke feedback hebben mij geholpen om mijn website weer naar een hoger niveau te tillen!”

Bregje Boer, Bregje Boer Teksttovenaar
Kimberly Eijkemans

– Over Pinterest en Social Media Coaching –

Archana is mijn vraagbaak over blogs, Instagram en Pinterest. Als er iemand iets over deze Social Media kanalen weet, dan is het Archana wel. Als je vragen hebt over Bloggen, Pinterest of Instagram, kan je altijd bij haar terecht of volg een training. Zeker de moeite waard en je leert genoeg om alles in de praktijk toe te passen.”

Kimberly Eijkemans, Kimberly Eijkemans Interieuradviesbureau