Reinhold Damminga

– Over Pinterest sessie met Archana – live via Zoom –

“Veel geleerd van de live zoom sessie van Archana! Veel tips mogen ontvangen die ik direct heb toegepast. Het doornemen van de accounts van de overige deelnemers was zeer leerzaam! Een aanrader voor wie met Pinterest wil starten of al reeds gestart is!”

Reinhold Damminga, Topsleep.nl
Danielle van Herk

– Over Pinterest sessie met Archana – live via Zoom –

“Archana is een ervaren Pinterest deskundige. Ze is altijd up-to-date wat betreft de laatste trends en heeft een no-nonsense aanpak. Daarnaast is ze een prettige persoonlijkheid. Tijdens haar Live Zoom sessies met andere ondernemers is er ruimte voor vragen en je krijgt veel tips.”

Danielle van Herk, Kunstschilder
Jaap van Bree

– Over Pinterest Account Inrichten + Pinterest Acount Beheren –

“Voor het Pinterest-account van Banz Bord merkte ik dat ik gewoonweg niet altijd genoeg tijd kon inplannen voor het regelmatig uploaden van pins, terwijl ik weet dat Pinterest een platform is waar consumenten ook zeker inspiratie op doen voor kastenwanden. Daarnaast vond ik ook dat het Pinterest account van Banz Bord wat meer uniformiteit en herkenbaarheid uit mocht stralen.

Gelukkig was ik al bekend met Archana Haarnack en wist eigenlijk direct wel dat zij mij hiermee kon helpen. Zolang als Pinterest in Nederland is, is Archana er al mee bezig en dat is ook duidelijk te zien aan haar account, die super is ingericht, mooie tips weggeeft en vele volgers kent.

Archana heeft begin dit jaar het beheer van onze Pinterest-account op zich genomen met als doel deze organisch flink te laten groeien door consistent pins met de juiste zoektermen te uploaden, daarbij gebruik makend van een herkenbaar template. We merken bij Banz Bord zeker de laatste maanden een mooie groei in het aantal weergaven van en de betrokkenheid bij de pins van Banz Bord. Ondanks dat Pinterest vooral een inspiratieplatform is en gebruikers vaak nog hoog in de funnel van het koopproces zitten, zien we de laatste maanden ook het aantal orders en aanvragen toenemen. Ga zo door Archana!”

Jaap van Bree, Banz Bord