Pinterest Management

Mijn Pinterest Management pakketen zijn geschikt voor merken en bedrijven die geen tijd hebben voor het beheren van hun Pinterest account. Met mijn Pinterest management pakketten help ik je met het vergroten van je bereik en het realiseren van extra traffic naar je website. Ik neem het beheren van je Pinterest account volledig uit handen en voeg iedere dag nieuwe pins toe.

Zo kun jij je focussen op de groei van je bedrijf.

Voor wie is dit interessant?

Mijn Pinterest management dienst is handig voor ondernemers, bedrijven, webshops en e-commerce bedrijven die veel visuele content hebben op hun website. Denk aan websites met veel foto’s of webshops met veel product/sfeer foto’s.

Zijn wij een match?

Na ontvangst van je bericht/e-mail scan ik jouw Pinterest account en website om te bepalen of mijn Pinterest management pakket past bij jouw bedrijf. Daarna neem ik contact met je op om dit te bespreken.

Pinterest

Bewaar je geweldige content op het meest visuele en creatieve platform: Pinterest

De beste manier om shoppers te bereiken is Pinterest. Pinterest is het meest populaire platform om inspiratie op te doen voor een volgende aankoop. Van alle andere platforms is de kans groter dat shoppers door Pinterest een aankoop doen.

Pinterest is een van de snelst groeiende websites. Een visuele zoekmachine waar mensen alles verzamelen wat hen interessert. Wa