Wil je weten of Pinterest ook interessant is voor jouw bedrijf?

Plan een 15 minuten gesprek en ik geef je graag meer uitleg.

Plan een 15 minuten gesprek

Heb je een website of webshop met producten of diensten? Vraag je je af of Pinterest interessant is voor je bedrijf? Wil je ook resultaten behalen met Pinterest en meer bezoekers op je website?

Pinterest kan overweldigend zijn als je niet goed weet of deze visuele zoekmachine écht interessant is voor je bedrijf.

Plan nu een 15 minuten gesprek in mijn agenda en ik leg je graag uit of Pinterest ook interessant is voor jouw bedrijf, website, webshop of diensten.

Pinterest
Archana Haarnack | ARCHANA.NL

Hi, ik ben Archana

Ik ben één van de eerste Pinterest gebruikers en influencers in Nederland. Mijn Pinterest account maakte ik aan in mei 2010, twee maanden nadat Pinterest live ging. Pinterest was nieuw en bijzonder. Voor ik het wist was ik dagelijks actief en bewaarden mensen beelden van mijn website op hun Pinterest account.

Toen ik zag dat veel mensen via de beelden doorklikten naar mijn website en daardoor mijn bezoekersaantallen stegen, werd ik nog enthousiaster. Nu leer ik content creators en ondernemers hoe ze stap voor stap succesvol zakelijk gebruik maken van deze visuele zoekmachine.

Dit doe ik door het geven van Pinterest trainingen in Vlaardingen, op andere locaties in Nederland of op kantoor bij bekende Nederlandse merken.

Wil je weten of Pinterest ook interessant is voor jouw bedrijf? Plan een 30 minuten gesprek en ik geef je graag meer uitleg - ARCHANA.NL #pinterestmarketing #pintereststrategie

Wat anderen zeggen

Yolanda Burger

“Pinterest gebruikte ik alleen als leuke inspiratiebron, als visuele zoekmachine. Als inspiratiebron voor het zoeken naar leuke kindertraktaties. Totdat ik veel gerichter ging zoeken op kernwoorden en hashtags. Mijn blogartikelen worden beter gevonden én gelezen. Archana is de juiste persoon voor jou als je wilt weten waar de kansen en mogelijkheden voor jou liggen. Als geen ander weet ze precies hoe je als ondernemer jezelf het beste kunt profileren. Heel fijn om mee samen te werken!”

Yolanda Burger, Succesvol-Bloggen.nl
Jaap van Bree

Sinds vorig jaar zomer ben ik voor Bree’s New World actiever gebruik gaan maken van Pinterest, omdat ik in Google Analytics zag dat er zo nu en dan wel eens wat bezoekers op onze website terecht kwamen via Pinterest. Via een collega werd ik getipt om eens contact te zoeken met een oude schoolvriendin van haar die gespecialiseerd zou zijn in Pinterest. Je voelt hem al aankomen, dat was Archana. Archana heeft me laten zien dat er enorm veel details komen kijken bij het succesvol inzetten van Pinterest en dat dat best behoorlijk wat tijd en energie vergt. Al met al kan ik Archana aan iedereen die meer succes wil behalen met Pinterest van harte aanbevelen. Zij is in Nederland absoluut één van de meest succesvolle pinners en dat merk je als je met haar in gesprek zit.

Jaap van Bree, Bree's New World