Sneakers Vlaardingen is dé sneaker specialist met een uitgebreide collectie sneaker merken voor dames, heren en kinderen. De sneaker collectie is te zien in de winkel gevestigd op Liesveld 122 in het centrum van Vlaardingen. Om de winkel en collectie onder de aandacht te brengen, wordt gebruik gemaakt van Facebook en Instagram.

Social Media Coaching case: Sneakers Vlaardingen | ARCHANA.NL #socialmedia #socialmediacoaching

 

Social Media Coaching traject

Na een kennismakingsgesprek met eigenaar Vincent de Koning werd helder wat de wensen zijn en hoe we samen Sneakers Vlaardingen nog meer onder de aandacht konden brengen bij de juiste doelgroep.

Gedurende mijn social media coaching traject bracht ik in kaart op welke manier tot nu toe gebruik is gemaakt van social media. Wat zijn de verbeterpunten, hoe wordt online gecommuniceerd (tekstueel en visueel) en hoe kunnen we Facebook en Instagram inzetten om onderstaande doelen te behalen.

• optimaal inzetten van Facebook en Instagram
• vergroten van het online bereik
• professionele uitstraling
• meer interactie met berichten op Facebook op Instagram
• aantal volgers en fans laten groeien
• extra bezoekers in de winkel

Tijdens dit traject deelde ik mijn social media tips, gaf ik uitleg hoe je omgaat met Facebook en Instagram, welke tools kunnen je daarbij helpen, hoe ga je om met webcare en nog veel meer.

 

Sneakers Vlaardingen

Sinds 2003 is Sneakers Vlaardingen dé sneaker specialist. Gevestigd in het centrum van Vlaardingen op Liesveld 122. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Eigenaar Vincent de Koning en zijn team hebben passie voor sneakers en kennis van alle merken. Klanten stappen tevreden met een nieuw paar sneakers de winkel uit.

Sneakers Vlaardingen

 

Facebook

Facebook beelden van Sneakers Vlaardingen | Social Media Coaching case: Sneakers Vlaardingen | ARCHANA.NL #socialmedia #socialmediamarketing

 

Instagram

Instagram beelden van Sneakers Vlaardingen | Social Media Coaching case: Sneakers Vlaardingen | ARCHANA.NL #socialmedia #socialmediamarketing

 

Fotografie

Om extra op te vallen is het gebruik van beeld bij je bericht op social media een must. Sneakers Vlaardingen heeft dit gegeven met beide handen aangepakt. In plaats van gebruik te maken van beelden van de diverse sneakermerken, is contact gelegd met een professionele fotograaf.

Nu heeft Sneakers Vlaardingen een eigen beeldbank met foto’s die gebruikt kunnen worden op de Facebook en Instagram accounts van Sneakers Vlaardingen. Wat extra bijzonder is aan de foto’s, is dat de foto’s genomen zijn op bekende locaties in Vlaardingen. De meeste Vlaardingers herkennen vast en zeker wel de getoonde locaties.

Op deze manier worden de sneakers op een unieke en bijzondere manier in beeld gebracht.

 

Klant ♥ liefde

Vincent de Koning

“Jouw tips zijn zeker waardevol geweest en heeft ons duidelijk een stap verder gebracht in ons social media traject!! Nogmaals hartelijk dank daarvoor! Ik heb jou ontmoet via LinkedIn en jouw pagina sprak me direct aan, we hebben toen contact gehad, wat ertoe heeft geleid dat we een zakelijke transactie zijn aangegaan. Jouw kennis en expertise heb je overgebracht op ons personeel en dat werpt z’n vruchten af. De verschillende app’s en het netjes rangschikken in de fotogalerij heeft ons een professionelere uitstraling gegeven!!

De mooie foto’s en reacties op social media moeten de gang naar onze fysieke winkel bevorderen!!”

Vincent de Koning van Sneakers Vlaardingen

 

 

Vind je dit blogbericht interessant? Volg mij op Pinterest en pin dit voor later!

Social Media Coaching case: Sneakers Vlaardingen | ARCHANA.NL #socialmedia #socialmediacoaching

Social Media Coaching case: Sneakers Vlaardingen | ARCHANA.NL #socialmedia #socialmediacoaching

 

Social Media Coaching case: Sneakers Vlaardingen | ARCHANA.NL #socialmedia #socialmediacoaching