PINTEREST ACCOUNT INRICHTEN

Een optimaal ingericht Pinterest profiel is een belangrijk onderdeel als je start met Pinterest marketing voor je bedrijf. Een eerste indruk maak je maar één keer. Om ervoor te zorgen dat jouw activiteiten op Pinterest resultaten opleveren, richt ik je profiel in zodat deze past bij jouw bedrijf. Ook zorg ik ervoor dat jouw huisstijl duidelijk zichtbaar is en je de aandacht trekt van jouw ideale klanten.

Als je ervoor kiest je Pinterest profiel door Archana te laten inrichten dan zorg ik voor:

  • Een optimaal en zoekwoord-vriendelijk ingericht Pinterest profiel.
  • 10 Pinterest borden passend bij jouw bedrijf en geoptimaliseerd voor SEO (bordnamen, beschrijvingen en relevante categorie).
  • 10 pins per bord zorgvuldig gekozen (een mix van jouw content en gerelateerde content) om jouw ideale doelgroep aan te spreken.
  • Een overzicht met relevante zoekwoorden passend bij de onderwerpen van de 10 aangemaakte borden.
  • Ondersteuning bij het claimen van je website op Pinterest.
  • Inschakelen van Rich Pins.
  • Toevoegen van bordomslagen passend bij je huisstijl (niet op maat gemaakt maar met mooie foto’s die passen bij je merk).
  • Volgen van 100 relevante accounts en Pinterest influencers.
  • 30 minuten overdrachtgesprek inclusief tips om optimaal aan de slag te gaan.

Prijzen vanaf € 1200,- excl. btw

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

Starten met Pinterest? Laat je account inrichten door Pinterest Expert Archana Haarnack - ARCHANA.NL #pinterestmarketing #pinterest
VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
E-MAILADRES *
TELEFOON
WEBSITE URL
PINTEREST URL

Hoe heb je ARCHANA.NL gevonden?

ONDERWERP

HOE KAN IK JE HELPEN?

Over Pinterest

Pinterest

Miljoenen mensen gebruiken dagelijks Pinterest om ideeën te vinden over allerlei onderwerpen. Pinterest is een visuele zoekmachine waar je naar toe gaat om inspiratie op te doen. Inspiratie voor een volgende aankoop, een nieuw interieur, een zonnige vakantie of een heerlijk vegetarisch recept.

Voor ondernemers zoals jij dé kans om je producten en diensten onder de aandacht te brengen bij je ideale klanten.

Over Archana

Archana Haarnack | ARCHANA.NL

Hi, ik ben Archana Haarnack en mijn grootste passie is het helpen van ondernemers en bedrijven met het opzetten en bepalen van hun Pinterest strategie. Een van de dingen waar ik ontzettend blij van wordt en enthousiast over ben, dan is dat het geven van uitleg over hoe je Pinterest Marketing inzet voor je bedrijf en website.

Zodra ondernemers eenmaal doorhebben hoe je zakelijk gebruik maakt van Pinterest en wat het je oplevert als je actief je account beheert, dan gaat er een nieuwe wereld voor ze open. Als ik naar hun gezichten kijk als de knop om is, dan krijg ik daar een boost energie van en krijg ik spontaan nog meer ingevingen hoe zij Pinterest optimaal kunnen inzetten voor hun bedrijf.

Als één van de eerste Pinterest gebruikers en influencers in Nederland is mijn grootste passie het helpen van ondernemers met het zakelijk inzetten van Pinterest voor hun bedrijf.

Tijdens mijn Pinterest Training deel ik mijn strategie zodat jij je bereik vergroot en meer bezoekers krijgt op je website. Ik werkte ruim 14 jaar als blogger en social media manager in de interieur- en beddenbranche. Tegenwoordig help ik bedrijven en merken zakelijk gebruik te maken van Pinterest voor meer traffic op hun website, webshop en in de winkel.