Hoe zou het zijn als je zonder knippen en plakken toch alles wat je interesseert kunt verzamelen en delen? Je favoriete recepten, meubels voor je woning, je verzameling stropdassen of horloges, je bruiloft organiseren of inspiratie opdoen voor de aankomende zomervakantie. Het kan nu allemaal online op je eigen digitale prikbord.
Nieuwsgierig?

Pinterest

Maak kennis met Pinterest en ontdek hoe je Pinterest op een praktische manier kunt gebruiken (zakelijk en privé) én inspiratie kunt opdoen bij gelijkgestemden.
Mijn Pinterest presentatie voor SMC0413 | www.archana.nl

Pinterest presentatie

Door SMC0413 werd ik uitgenodigd om op maandag 11 maart 2013 in Uden te vertellen over Pinterest. Best spannend aangezien dit mijn aller eerste presentatie was. Een hele mooie gelegenheid én uitdaging om eindelijk mijn Pinterest verhaal te vertellen. Alle Pinterest Tips & Tricks die ik voor mijn eigen blog schreef kon ik nu “in het echt” delen met mensen die meer wilden weten over Pinterest. Aan de vele positieve reacties te zien op Facebook en Twitter heb ik iedereen kunnen inspireren. En ik? Ik reed met een big smile naar huis. Was best trots op mijzelf dat ik dit heb durven doen!
Benieuwd naar de Pinterest presentatie die ik heb laten zien? Ik heb hem gedeeld via Slideshare.net en hieronder:

 
PS: Mijn 2e Pinterest presentatie staat ook al in mijn agenda! Binnenkort meer hierover!
liefs, Archana | www.archana.nl
 

Let’s connect!

Volg Archana op Pinterest | www.archana.nl

www.pinterest.com/archanahaarnack