WAAROM ADVERTEREN OP PINTEREST?

Wil je meer uit Pinterest en Pinterest Adverteren halen en je bedrijf een boost geven? Naast het actief bewaren van organische pins, kom je met Pinterest Adverteren direct onder de aandacht bij jouw ideale klanten. Mensen gebruiken Pinterest voor het vinden van nieuwe ideeën, ideeën die afkomstig zijn van jouw bedrijf.

  1. Mensen shoppen op Pinterest. 93% van actieve pinners zegt Pinterest te gebruiken voor het plannen van aankopen. 83% van de wekelijkse pinners heeft iets gekocht op basis van pins die ze van merken zien.
  2. Gesponsorde Pins hebben 2-5% hogere betrokkenheid dan organische pins. Mensen die interactie aangaan met Gesponsorde Pins zijn 12% meer geneigd om van het merk te kopen.
  3. Met Gesponsorde Pins kom je direct onder de aandacht in vergelijking tot organische pins, waarbij het soms maanden duurt om meer zichtbaar te worden.
  4. Pinterest Ads zijn over het algemeen goedkoper dan Facebook Ads.
  5. Gesponsorde Pins leveren resultaten op lange termijn op. Dus ook nadat je campagnes zijn gestopt.

Heb je al gebruik gemaakt van Pinterest Adverteren maar zonder resultaat? Heb je weinig ervaring met het opzetten van betaalde advertenties? Lukt het je niet om aantrekkelijke pins te creëren?

WIJ NEMEN PINTEREST ADVERTEREN VOOR JE UIT HANDEN

Ons Pinterest Adverteren Team heeft de ervaring en expertise en creëert Pinterest campagnes die passen bij je producten, bedrijf en marketing doelen. Wij nemen het adverteren op Pinterest compleet voor je uit handen zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

Plan een gratis strategiegesprek >>