Je bent nieuw op Pinterest, je hebt een account aangemaakt en je vraagt je af wat je nu moet doen? In dit blogbericht neem ik je mee en leg ik je stap voor stap uit hoe je je account inricht zodat je klaar bent om aan de slag te gaan.

Nieuw op Pinterest? Begin hier. Pinterest startersgids | Pinterest Nederland | ARCHANA.NL #pinteresttips #pinterestmarketing

Miljoenen mensen gebruiken dagelijks Pinterest om ideeën te vinden over allerlei onderwerpen. Pinterest is een visuele zoekmachine waar je naar toe gaat om inspiratie op te doen. Inspiratie voor een volgende aankoop, een nieuw interieur, een zonnige vakantie of een heerlijk vegetarisch recept. Voor ondernemers zoals jij dé kans om je producten en diensten onder de aandacht te brengen.

 

Ben je nieuw op Pinterest? Volg deze stap-voor-stap gids

Laten we bij het begin beginnen zodat je begrijpt wat Pinterest is.

Het is belangrijk om te weten wat Pinterest NIET is. Pinterest is geen social media kanaal zoals Facebook of Instagram. Pinterest is een platform waar je naar toe gaat om inspiratie op te doen en ideeën te vinden.

Mensen gaan naar Pinterest om ideeën te ontdekken, te bewaren en te proberen. Pinterest zit vol inspirerende, actiegerichte ideeën. Een idee, ook wel ̵